ŞOCANT. Două cadavre, depistate într-o grădină din raionul Ștefan Vodă

Embed:

Descoperire macabră într-o grădină din raionul Ștefan Vodă. Astăzi, procurorii de comun cu ofițerii de poliţie din localitate au depistat într-un sat cadavrul unui bărbat anterior declarat dispărut, îngropat în aceeași grădină în care a fost îngropată și victima unui alt omor.

Potrivit poliţiei, făptașul era în stare de ebrietate, la domiciliul său, unde în urma unui conflict cu victima cu care era în relații ostile, i-a aplicat victimei multiple lovituri cu un cuțit și o piatră, care a decedat la locul faptei. Ulterior, cadavrul a fost îngropat de către agresor în grădina acestuia. Cadavrul a fost depistat cu un cuțit înfipt în spate și cu o frânghie metalică în jurul gâtului.

Pentru ca să asigure caracterul deplin al urmăririi penale, procurorii le-au solicitat ofițerilor de poliție să verifice dacă au fost implicate și alte persoane în comiterea omorului. În context, a fost obținută informația că în aceeași grădină a mai fost îngropat un cadavru, fapt care s-a adeverit. Mai mult, este cunoscută și identitatea acestei persoane, care anterior fusese declarată dispărută.

Potrivit datelor preliminare, bănuitul în omorul celei de-a doua victime este o rudă apropiată primei victime, cadavrul căreia a fost îngropat în aceeași grădină.

La această etapă se întreprind toate acțiunile de urmărire penală posibile pentru elucidarea minuțioasă a ambelor cauze penale.

Procuratura va reveni cu detalii.

Lasă un comentariu