ŞOCANT! Bebelușul furat de o maimuță de lângă mama sa, găsit mort

Un bebeluș furat de o maimuță de lângă mama sa a fost găsit mort într-o fântână după mai multe ore de căutari intense organizate de locuitorii satului în care s-a întâmplat incidentul, scrie libertatea.ro.

Mai mulți polițiști, silvicultori și în jur de 2000 de localnici dintr-un sat din statul indian Orissa au participat a ăcutarea copilului de 15 zile care a fost furat de maimuță.

"Copilul dormea alături de mama sa când maimuţa l-ar fi luat. Mama a strigat imediat după ajutor, însă animalul a dispărut cu bebeluşul din raza sa vizuală", a explicat ofiţerul de poliţie PC Pradhan.

După o zi de căutari, membrii familiei au găsit trupul copilului abandonat într-o fântână. A fost deschis un dosar pentru moarte suspectă și se efectuează o autopsie pentru a se stabili care a fost cauza morții. "Copilul ar fi putut aluneca din strânsoarea maimuţei şi a murit după ce a căzut în fântână", a spus poliţistul.

În sat a fost organizat un protest prin care se cerea ca departamentul de silvicultură să ia măsuri pentru controlul populaţiei de maimuţe, care este în creştere continuă în această regiune.

"Maimuţele reprezintă o mare ameninţare în zonă. Ele înşfacă mâncarea trecătorilor sau dau buzna în case, deschid frigidere şi fură produse alimentare. Chiar în acest moment pe acoperişul biroului meu sunt 20-25 de maimuţe", a declarat reprezentantul poliției locale.

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu