ȘOCANT! Bărbatul care a fost atacat de rechin în apropierea Marii Bariere de Corali, A MURIT

Embed:

Un bărbat din statul australian Queensland a murit după ce a fost atacat de un rechin. Victima, în vârstă de 33 de ani, înota în apropiere de zona Cid Harbour, când a fost muşcat de mâini şi picioare, provocându-i răni severe. După ce i s-a acordat primul ajutor medical direct pe plajă, turistul a fost transportat la spital cu un elicopter.

"Bărbatul a pierdut o cantitate substanţială de sânge, ceea ce i-a provocat un stop cardiac. Din cauza rănilor suportate şi a reacţiilor provocate de acestea, bărbatul nu a putut fi salvat", a declarat Steve O'Connell, poliţist din Queensland

CITEȘTE ȘI: ȘOCANT! Un bărbat a fost atacat de rechin în apropierea Marii Bariere de Corali

Bărbatul se afla în vacanţă împreună cu alţi nouă prieteni pe insula Whitsunday, considerată atractivă în lume pentru numărul de scafandri şi marinari. Despre locaţie se ştie că este slab populată de rechini. Tot în aceeaşi regiune, în apropiere de Marea Barieră de Corali, două femei au fost muşcate de peştii giganţi în luna septembrie, la un interval de 24 de ore. Ambele au supravieţuit. În consecinţă, plaja din apropiere a fost închisă, iar şase rechini au fost ucişi.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu