ŞOCANT! Abuzată sexual timp de 10 ani, o tânără din Olanda a primit dreptul de a fi eutanasiată

O tânăra de 20 de ani din Olanda, victima timp de 10 ani a abuzurilor sexuale, a primit aprobare din partea medicilor pentru a face eutanasie prin injecţie letală, arată documente date publicităţii de Comisia olandeză pentru Eutanasie, scrie ziare.com.

Femeia a fost victima abuzurilor sexuale de la vârstă de cinci ani până la vârstă de 15 ani şi, în consecinţă, a suferit de stres post-traumatic, anorexie severă, depresie cronică şi halucinaţii, scrie The Independent, citat de News.ro.

În pofida imbunatatilor în starea să mentală după "terapie intensivă", medicii au avertizat că multe dintre problemele sale medicale sunt incurabile. În urmă cu doi ani, ei au aprobat cererea să pentru eutanasie.

Medicii au conchis că tânăra este "competenţă" şi că nu a existat "o depresie majoră sau alte tulburări care să îi afecteze judecată".

Autorităţile au dat publicităţii detaliile acestui caz pentru a justifică legalizarea eutanasiei şi pentru a sublinia nivelul de supraveghere medicală implicată în aceste cazuri în ţară.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu