ȘOC pentru un tânăr din Colorado! S-a trezit cu capul în gura unui urs

Un tânăr în vârstă de 18 ani, din statul american Colorado, a avut parte de o experiență șocantă: s-a trezit cu capul între colții unui urs brun. Angajatul taberei de vară din Colorado a fost târât de mamifer circa patru metri înainte ca alți oameni din tabără să vină în ajutor.

Tânărul a vorbit despre durerea imensă pe care a simțit-o când ursul îi zdrobea craniul duminică dimineață.

Responsabilii din tabăra de vară, însoțiți de câini, au lansat apoi o operațiune de căutare.

"Zgomotul pe care îl auzeam, cred, era acela al dinților care strângeau de craniul din care mușcase", a mărturisit tânărul, identificat numai prin prenumele Dylan.

"M-a prins și m-a tras, iar apoi m-a mușcat de partea din spate a capului și m-a târât. Perioada în care m-a târât mi s-a părut că a trecut cel mai greu. Am avut impresia că a durat o veșnicie", a adăugat el.

Tânărul Dylan dormea într-un sac de dormit pe malul unui lac, împreună cu alți angajați ai taberei de vară. Atacul ursului brun s-a produs în jurul orei patru dimineața, în localitatea Ward. 

"Am crezut pentru un moment că visam, dar apoi mi-am spus că mă durea atât de rău încât nu putea fi un vis", a zis Dylan, care a ieșit din spital cu nouă puncte de sutură.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu