Șoc pentru clujeni. Au deschis aragazurile şi au avut parte de o SURPRIZĂ neaşteptată. Au alertat imediat autorităţile (VIDEO)

În casele unor clujeni ţâşneşte apa în ultimul loc în care ar trebui să se întâmple asta: din aragaz. Oamenii au avut parte de un şoc atunci când au văzut că în loc de foc au apă, aşa că au sunat imediat la compania de gaz. După câteva verificări au descoperit motivul: un vecin şi-a montat centrală termică, dar în loc să o lege la ţeava de gaz, a montat-o la cea de apă, scrie digi24.ro.

Oamenilor le-a venit greu să credă că din locul de unde ar trebui să iasă gaze, curge acum apă.

"Când am venit acasă, am primit un bileţel în usă, că nu avem gaz. Nu am dat drumul. Azi-dimineaţă am dat drumul şi în loc de gaz a ţâşnit apă”, spune locatarul care s-a trezit că se poate spăla pe mâini la aragaz.

Problema a fost cauzată de un vecin care a decis să îşi monteze o centrală termică, dar nu a angajat o firmă specializată, ci a apelat la cunoştinţe. Aşa se face că, din greşeală, oamenii au legat centrala la ţeava de apă, în locul celei de gaz.

"Acum, am mai dat drumul din apă, că amândouă au mers, de a ţâşnit aşa. Vedeţi că, la oricare dau drumul, merge!”, spune locatarul.

Angajaţii companiei de gaze au oprit alimentarea în zonă până când locatarul buclucaş va rezolva problema.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu