Şoc la Miami Heat! LeBron James şi-a reziliat contractul cu vicecampioana din NBA

Embed:

Şoc la Miami Heat! Unul dintre cei mai buni jucători ai echipei, LeBron James şi-a reziliat contractul cu vicecampioana din NBA, chiar dacă înţelegerea era valabilă pe încă doi ani. Presa americană scrie că James este nemulţumit că Miami Heat a pierdut finala din acest an.

LeBron James şi-a reziliat contractul cu Miami Heat, la câteva săptămâni după ce formaţia din Florida nu a reuşit să câştige Liga Nord-Americană de baschet. Miami a pierdut finala cu San Antonio Spurs cu scorul general de 1-4.

James este liber să discute cu oficialii altor echipe din NBA în următoarea perioadă.

Presa americană a scris că James a luat această decizie pentru a negocia un contract mai bun din punct de vedere financiar tot cu Miami. James avea până acum un salariu de aproximativ 20 de milioane de dolari pe sezon la Heat.

LeBron James a evoluat pentru Miami timp de patru ani, cucerind două titluri de campion al Ligii Nord-Americane de baschet. Până a ajunge la Miami, James a jucat în perioada 2003-2010 la Cleveland Cavaliers.

James este şi dublu campion olimpic cu naţionala Statelor Unite. El a câştigat medaliile de aur cu SUA în 2008, la Beijing, şi în 2012, la Londra.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu