Şoc în fotbalul moldovenesc. Cel mai titrat club din Capitală, Zimbru Chişinău, ÎN PRAGUL FALIMENTULUI

Şoc în fotbalul moldovenesc. Cel mai titrat club din Capitală, Zimbru Chişinău riscă să nu evolueze în noua ediţie a Diviziei Naţionale.
Dezvăluirile au fost făcut de mijlocaşul Alexandru Onică, cel care a evoluat pentru galben-verzi în stagiunea precedentă.

"Am fost anunţaţi că e gata, că domnul Ciornîi nu mai vrea să investească în Zimbru şi clubul nu va mai fi. Nu au spus de echipa a doua, ci doar că clubul nu o să fie. Bani nu-s", a declarat Alexandru Onică, fotbalist.

"Eu am întrebat şi mi-au spus că echipa Zimbru dă faliment", a declarat Alexandru Onică, fotbalist.

"Cred că pentru toţi care iubesc echipa, e unica echipă din capitală cea mai titrată, e o noutate-şoc, nu doar pentru mine. Nimeni nu s-a aşteptat", a declarat Alexandru Onică, fotbalist.

Contactat de Publika TV, directorul general al clubului Zimbru Chişinău, Alexandru Oprea nu a confirmat, dar nici nu a infirmat informaţiile apărute, însă a declarat că în următoarele zile va fi luată o decizie.

Alexandru Onica nu este singurul fotbalist căruia i-a expirat contractul cu Zimbru la finalul anului trecut. Moldovenii Ion Jardan şi Ilie Damaşcan au părăsit clubul, la fel ca şi stranierii.

Nu se cunoaşte nici soarta antrenorului român Sorin Colceag. Zimbru Chişinău este singurul club din Divizia Naţională care nu a reluat pregătirile pentru noul sezon, iar conducerea clubului nu ne-a putut spune când jucători vor reveni la antrenamentele.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu