Soarta selecţionerului Alexandru Spiridon se va decide după ultimele două partide din Liga Naţiunilor

Embed:

Soarta selecţionerului Alexandru Spiridon se va decide după ultimele două partide din Liga Naţiunilor. Preşedintele Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal, Pavel Ciobanu, susţine că actualul antrenor ar trebui să obţină rezultate satisfăcătoare cu San Marino şi Luxemburg pentru a continua la cârma naţionalei.

"În primul rând, să avem rezultate, cum toată lumea doreşte şi, în al doilea rând, dorinţa lui. Dacă omul nu vrea să lucreze, atunci nimic nu poţi să faci. Asta-i tot depinde de om. Cu forţa nu poţi să-l pui", a spus preşedintele FMF, Pavel Ciobanu.

Alexandru Spiridon a fost instalat în funcţie în luna ianuarie şi a semnat un contract valabil pe un an cu opţiune de prelungire pentru încă unul. Sub comanda lui, echipa naţională a susţinut 9 meciuri, a obţinut o victorie, 4 egaluri şi a suferit tot atâtea înfrângeri. Şeful forului naţional de profil este mulţumit de activitatea lui Spiridon de până acum.

"Desigur, noi vrem să lucrăm mai departe cu domnul Spiridon. S-a făcut un lucru foarte mare, chiar dacă un an nu a trecut, dar se vede lucru. Băieţii vin la naţională cu mare ardoare să joace. Este un plus foarte mare", a spus preşedintele FMF, Pavel Ciobanu.

"Tricolori" vor juca pe 15 noiembrie cu San Marino în deplasare, iar peste 3 zile vor întâlni la Chişinău reprezentativa similară a Luxemburgului.

"Cred că băieţii ştiu ce trebuie să facă. Ei trebuie să câştige şi să luăm 6 puncte. Atlceva lumea nu aşteaptă de la noi, dar fotbalul este fotbal",a spus preşedintele FMF, Pavel Ciobanu.

Partida cu San Marino va fi în transmisiune directă la CANAL 3 de la ora 21 şi 45 de minute, iar cea cu luxemburghezii va putea fi urmărită în direct la PRIME cu începere de la 19:00.loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu