Soartă dramatică! Un tânăr și-a vândut un rinichi ca să își poată cumpăra un iPhone

Soarta dramatică a tânărului care a ales să-și vândă un rinichi pentru a-și cumpăra un iPhone și un iPad. Ce se întâmplă cu el la 8 ani de la decizia de a trăi cu un singur rinichi: ,,Pentru ce am nevoie și de al doilea rinichi? Cu unul este suficient''

Wang Shangkun, un tânăr din China, și-a vândut un rinichi pe piața neagră pentru a-și cumpăra un iPhone și un iPad și a finalizat imobilizat la pat

Tânărul, în vârstă de 17 ani, își dorea extrem de mult să își cumpere aceste 2 dspozitive pentru a fi la modă și pentru a fi acceptat în grupul lui de prieteni. Dorința de a-și achiziționa aceste două gadgeturi, a fost mai importantă și mai puternică decât sănătatea lui, așa că, a luat decizia să își vândă rinichiul pentru a obține ceea ce își dorea.

Tânărul, care trăia în provincia Anhui, a fost contactat în 2011 de persoane interesate de organul lui și prin intemediul online-ului, i s-au oferit 3.500 de dolari, bani suficienți pentru a-și cumpăra aparatura mult visată.

Tânărul a acceptat, iar din acest moment, va începe coșmarul vieții lui. În urma unor investigații ale poliției, tânărul le-a mărturisit ,,clienților lui'' că el nu are nevoie de 2 rinichi pentru a trăi, că se poate descurca și doar cu unul,, Pentru ce am nevoie și de al doilea rinichi? Cu unul este suficient'', a declarat băiatul la vremea respectivă.

He Wei, liderul benzii de traficanți de organe, a contactat medicii chirurgi al unui spital militar din Chenzhou pentru a se ocupa de intervenția chirurgicală. Cei 5 membri ai benzii au primit pentru acest rinichi 35.000 de dolari, din care băiatul a primit doar 10%.

După puțin timp de la operație, viața băiatului a luat o întorsătură teribilă. Băiatul a suferit o criză renală datorată condițiilor inumane unde s-a desfășurat operația și a lipsei de îngrijiri postoperatorii.

În prezent, băiatul în vârstă de 24 de ani se află într-un stadiu foarte grav. Acesta are nevoie de îngrijiri specializate zilnice, iar viața lui depinde de dializă. În prezent, viața lui atârnă de mila oamenilor, căci el trăiește din beneficiile sociale pe care oamenii le donează pentru tratamente, scrie a1.ro

În urma investigațiilor, 9 persoane au fost implicate în acest trafic ilegal de organe, acestea fiind condamnate la închisoare între 3 și 5 ani. Familia a primit o recompensă de 225 de mii de dolari, bani care s-au consumat pentru tratamentul tânărului în toată această perioadă.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu