Soacra interlopului Vitalie Proca, Venera Gasparean, prinsă cu minciuna

Embed:

Soacra interlopului Vitalie Proca, Venera Gasparean, a fost prinsă cu minciuna de jurnaliștii portalului Zeppelin.md.

Deşi a asigurat jurnaliştii că fiul ei, David Davitean, nu a comunicat cu Vitalie Proca, o interceptare telefonică demonstrează contrariul. Cei doi se ceartă pentru nişte haine, pe care le-ar fi purtat împreună.

"Ei aproape nu comunicau îndeaproape, el, în general, a fost împotrivă căsătoriei surorii sale cu aceasta persoană. Ei nu avut relaţii de prietenie. Ei nu se vedeau deloc. David era închis, când Vitalie a plecat", a spus avocatul.

Înregistrarea audio, făcută în ianuarie 2013, arată însă cu totul altceva.

Recent, jurnaliştii de la "Zeppelin" a realizat o investigaţie care arată că Renato Usatîi ar fi folosit probe false pentru a ieşi basma curată, în cazul atacului pe care l-a comandat asupra bancherului rus Gherman Gorbunţov.

Probele prezentate arată că primarul fugar de Bălţi i-ar fi plătit bani unui necunoscut, pentru ca să-şi asume crima. Mai mult, Usatîi i-ar mai fi cerut ca acesta să declare că adevăratul comanditar ar fi Alexandr Antonov, un vechi partener de afaceri al lui Gorbunțov.

În martie 2012, fostul bancher Gherman Gorbunţov a fost împuşcat la Londra, dar a supravieţuit. Autorităţile britanice suspectează că autorul atacului ar fi moldoveanul Vitalie Proca, fostul cumnat al lui Davitean.

Gorbunţov susţine că suspectul a acţionat la comanda liderului formaţiunii "Partidul Nostru", Renato Usatîi.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu