SNEIJDER VA JUCA ÎN QATAR. Olandezul s-a transferat la formaţia Al-Gharafa

Embed:

Olandezul Wesley Sneijder părăseşte fotbalul european după 16 ani. Mijlocaşul a semnat un contract pe un an şi jumătate cu formaţia Al-Gharafa din Qatar, locul 7 în campionatul intern.

Sneijder a fost prezentat oficial la noul său club şi a făcut primele declaraţii.

"Voi încerca să-mi arăt toate calitățile şi să ajut cu experiența mea. Ştiu că acest campionat se dezvoltă mult, mai ales înaintea Cupei Mondiale. Din acest motiv sunt aici. Vreau să-mi arăt calitățile şi să ajut tinerii să-și fie mai buni. Iată de ce am venit aici", a spus fotbalistul Al-Gharafa, Welsey Snejder.

Wesley Sneijder are 33 de ani şi a jucat de-a lungul timpului la Ajax, Real Madrid, Internazionale Milano şi Galatasaray. Anul trecut a evoluat în Liga 1 la Nice. El a jucat doar 5 meciuri pentru formaţia franceză fără a marca vreun gol.

În 2007, Real Madrid i-a plătit lui Ajax 27 de milioane de euro pentru transferul său. Inter l-a achiziţionat pentru 15 milioane de euro, Galatasaray în schimbul a 7,5 milioane de euro, iar Nice l-a adus gratis de la clubul turc.

Wesley Sneijder este fotbalistul cu cele mai multe meciuri jucate pentru naţionala Olandei. Mijjlocaşul a evoluat în 133 de meciuri pentru reprezentativa ţării sale.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu