Snapchat în parteneriat cu Eurosport. Jocurile Olimpice de Iarnă vor fi difuzate prin intermediul platformei

Platforma de social media Snapchat va difuza Jocurile Olimpice de Iarnă de anul viitor din Pyeongchang, după ce a semnat o înţelegere istorică cu Eurosport, o mişcare care ar putea ajuta Jocurile Olimpice să ţintească publicul tânăr pe care şi-l doreşte, potrivit Reuters.

Euronews activează sub tutela Discovery Communications, care este gigantul multimedia ce deţine exclusivitate de difuzare asupra Jocurilor Olimpice în 50 de ţări şi teritorii din Europa.

Parteneriatul cu Snap Inc se traduce în faptul că Snapchat, prin segmentul de „story”, va difuza conţinutul Jocurilor Olimpice de Iarnă.

Snapchat va difuza articole sub formă de text, de tip revistă, cu conţinut produs de Eurosport, pentru a pregăti utilizatorii de difuzare.

Comitetul Olimpic caută de mulţi ani un canal de comunicare cu audienţa tânără, vârsta medie a telespectatorilor crescând constant din 1992 şi până în prezent, scrie zf.ro

„Suntem foarte încântaţi să transmitem pasiunea şi bucuria Jocurilor Olimpice, în mod direct, utilizatorior aplicaţiei Snapchat, permiţând astfel trustului Discovery să livreze în conformitate cu promisiunea făcută, că va aduce mai mulţi spectatori decât orice altă ediţie din istorie”, spune Michael Lang, preşedinte al diviziei de Dezvoltare Internaţională şi Digitală al companiei Discovery International.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu