Şlefuirea pielii cu diamante, o nouă modă printre doamnele din capitală (VIDEO)

Embed:

Diamantele sunt cele mai bune prietene ale unei femei, spune o zicală. În prezent, aceste pietre preţioase sunt întrebuinţate tot mai mult în industria frumuseţii. De un tratament de întreţinere a tenului prin şlefuirea cu diamante pot beneficia şi femeile din Chişinău. Cosmeticienii spun că procedura, care costă 500 de lei şi presupune curăţarea tenului, este tot mai populară în rândul doamnelor şi domnişoarelor. 

Tratamentul facial cu diamante previne îmbătrânirea tenului, tratează acneea şi îndepărtează punctele negre. Procedura este realizată cu ajutorul unor aparate dotate cu pietre preţioase. Medicii cosmeticieni susţin că este o metodă eficientă de exfoliere a tenului.

"Într-un curs de patru-şase şedinţe spaţiate la o săptămână, noi putem obţine efectul de şlefuire cu lazer, dar fără traumă, fără iritaţii, fără înroşirea tenului şi fără perioadă de reabilitare", explică Vera Malcoci, medic cosmetician.

Totodată, specialiştii spun că, în urma tratamentului cu diamante, se stopează adâncirea ridurilor existente şi sunt prevenite altele.

Odată cu venirea primăverii, femeile vizitează tot mai des saloanele de înfrumuseţare.

"Şi femeile sunt ca diamantele. Este o procedură foarte fină şi nu este alergetică, asta pentru mine contează foarte mult. Fiecare femeie primăvara vrea să arate mai bine, mai fresh", spune o vizitatoare.

Şlefuirea cu diamante nu este recomandată femeilor însărcinate sau mamelor care alăptează. Totodată, procedura este contraindicată persoanelor cu diabet, eczeme, leziuni virale sau vasculare. Un curs complet, care include şase proceduri, costă 3 300 de lei.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu