Slava, cu un concert de excepţie în Moldova. Sute de tineri au dansat pe melodiile interpretei VIDEO

Embed:

Se declară îndrăgostită de sarmalele şi vinul moldovenesc. Este vorba despre interpreta de origine rusă Slava, care a susţinut un concert de excepţie, aseară, într-un club de noapte din suburbia Capitalei. Sute de tineri au cântat şi au dansat pe melodiile îndrăgitei artiste.

Slava a reuşit să viziteze beciurile de la Cricova şi spune că i-ar plăcea să se mute în Moldova.

"Am fost în beciurile de la Cricova, am băut vin şi totul a fost foarte bine. Ne-au hrănit cu sarmale. Abia, abia am cântat astăzi. Nemaipomenit. Iubesc viaţa, iubesc iubirea, iubesc să beau şi să mănânc", a spus interpreta.

Concertul a început cu o întârziere de două ore, iar recitalul artistei a durat aproape o oră. Fanii au rămas încântaţi şi spun că a meritat să aştepte. Iată ce au declarat aceştia:

"Îmi place că este foarte veselă, foarte relaxată şi lucrează foarte mult cu publicul şi asta îmi place mult. Creează bună dispoziţie."

"Mi-a plăcut foarte mult concertul, vesel. Îmi place Slava."

"A fost un show extraordinar. Slava e foarte talentată şi a făcut un show de nota 10."

Concertul a culminat cu un spectacol pe cer. Evenimentul a fost organizat de omul de afaceri moldovean Renato Usatâi. Intrarea a fost gratuită, însă cei prezenţi au fost nevoiţi să respecte un dress code.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu