Skoda a făcut publice primele imagini oficiale cu noua generație Superb

Recent au fost prezentate primele imagini oficiale cu noua generație Superb, a treia de când Skoda se află sub aripa Grupului Volkswagen. Noua navă amiral a cehilor va fi dezvăluită oficial la mijlocul lui februarie 2015, la Praga, dupa care își va face debutul la nivel mondial la Salonul de la Geneva, în martie, informează 24auto.ro."Noua Skoda Superb este cea mai bună Skoda creată vreodată", anunță președintele Skoda Auto, Winfried Vahland. Schița de mai sus confirmă, la nivel vizual, această afirmație: este o limuzină de categorie medie foarte atrăgătoare, cu o alură impozantă, ce arborează noua identitate de design a mărcii.

Linia generala a caroseriei a câștigat la capitolul dinamism și robustețe, iar profilul este mult mai rafinat în comparație cu actuala generație, mai ales în jumătatea din spate.

Deocamdată nu există informații tehnice despre noul Superb. Totuși, se știe că este dezvoltat pe platforma MQB a Grupului Volkswagen, la fel ca noul Passat și Octavia III. În privința motorizărilor, este de asteptat să preia câteva dintre agregatele de pe noul Passat, precum benzinarul 1.4 TSI de 125 CP sau cele diesel 1.6 si 2.0 TDI de 120 CP, respectiv 190 CP.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu