Situație stânjenitoare! Un primar s-a autodeclarat Cetățean de Onoare al localității pe care o conduce

Primarul comunei Pietroșița, Ion Leonard Dicu, din județul Dâmbovița s-a autodeclarat Cetățean de Onoare al localității pe care o conduce, scrie Dâmbovița News. El s-a premiat în prezența lui Adrian Țuțuianu, președintele PSD Dâmbovița și fost ministru al apărării. De altfel, și Țuțuianu a primit aceeași distincție.

Comuna Pietroșița are, începând de zilele trecute, trei noi cetățeni de onoare, începând cu Ion Leonard Dicu - primarul comunei, Adrian Țuțuianu - președintele PSD Dâmbovița și Florin Georgescu - consilier județean PSD.

În prezența acestora, Ion Leonard Dicu - în vârstă de 44 de ani - și-a înmânat singur titlu de Cetățean de Onoare, situație ce l-a stânjenit până și pe Adrian Țuțuianu, precizează sursa citată.

Momentul în care Ion Leonard Dicu și-a acordat singur titlul de Cetățean de Onoare a fost marcat și de un moment teatral, acestuia dându-i lacrimile când a luat la subraț, placheta și soclul de sticlă ce conținea fotografia sa.

Referatul în baza căruia a fost adoptat proiectul de hotărâre al Consiliului Local a fost întocmit de viceprimarul Ion Olîc.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu