SITUAŢIE NEPLĂCUTĂ pentru un fotomodel. Nu a fost lăsată să intre în muzeul Luvru din cauza decolteului (FOTO)

Un fotomodel din Australia a trecut printr-o situație neplăcută la muzeul Luvru. Nu a fost lăsată să intre din cauza decolteului.

Newsha Syeh, un fotomodel din Australia s-a plâns pe rețelele de socializare cu privire la regulile învechite de la Luvru, celebrul muzeu din Paris, scrie libertatea.ro.

Newsha Syeh, un fotomodel din Australia s-a plâns pe rețelele de socializare cu privire la regulile învechite de la Luvru, celebrul muzeu din Paris.

"Mi-au rupt sufletul", a afirmat ea. Newsha Syeh susține că paznicii de la muzeul din capitala franceză nu i-au dat voie să intre din cauza vestimentației pe care o purta, considerată ca fiind mult prea decoltată.

"Un paznic a făcut fețe-fețe și a avut tot felul de expresii de dispreț. Cu privirea plină de venin mi-a intrezis să intru în muzeu", a spus australianca.

Ea a postat mai multe imagini în care apare cu ținuta purtată la muzeu, care i-a creat mari probleme

Regulametul de la muzeul Luvru nu face referire la respectarea unui anumit cod vestimentar. Există reguli care interzic intrarea vizitatorilor dezbrăcați, desculți, în costum de baie sau cu pieptul descoperit.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu