Situaţie inedită în fotbalul moldovenesc! Iulian Bursuc este coechipier cu fiul său la Sfântul Gheorghe

Embed:

Fostul internaţional moldovean, Iulian Bursuc este coechipier cu fiul său, Andrei, în vârstă de 16 ani, la Sfântul Gheorghe Suruceni. Cei doi au jucat deja un meci împreună, în care au reuşit să marcheze câte un gol.

"Am avut ca scop să joc fotbal până feciorul meu va creşte şi să joc cu el într-o echipă. Pot spune că visul meu s-a împlinit", a declarat Iulian Bursuc.

"A fost şi pentru mine un vis. Când eram mic, el evolua peste hotare, iar când venea acasă, jucam fotbal în curte. Acum am ajuns să jucăm împreună în meciuri oficiale", a spus Andrei Bursuc.

Primul meci în care cei doi au jucat pentru prima dată împreună a fost cel dintre Sfântul Gheorghe şi Maiak, din Divizia A. Echipa din Suruceni a învins cu 3-1, iar Iulian şi Andrei Bursuc au marcat câte un gol. Acesta a fost primul meci pentru Bursuc junior în Divizia A, iar pentru tatăl său a fost prima partidă după ce a fost suspendat un an pentru că acesta l-a lovit pe arbitrul Ghenadie Sidenco în partida Iskra-Stal – Sfîntul Gheorghe din 2012.

"Când a egalat fiul meu, am avut nişte emoţii de nedescris", a precizat anternorul-jucător la Sfântul Gheorghe.

Iulian Bursuc a mers, astfel, pe urmele altor fotbalişti cunoscuţi în Europa. Uruguay-anul Walter Pandiani este coechipier cu fiul său, Nico, la echipa din liga a treia spaniolă, Baleare. Un alt exemplu este cel al fraţilor Eremenko, din Finlanda. Alexei şi Roman au fost coechipier cu tatăl lor la clubul finlandez Jaro.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu