Situație incertă pentru Cătălin Carp. Jucătorul ar putea părăsi CFR Cluj

Embed:

Jucătorul naţionalei Moldovei, Cătălin Carp nu ştie dacă va rămâne la CFR Cluj, chiar dacă mai are contract valabil până în 2017. Fotbalistul spune că situaţia la club este una critică, iar în cazul în care situaţia financiară nu se va îmbunătăţi, el va părăsi clubul din prima ligă a României.

"Situaţie e critică. Clubul are datorii foarte mari. Vom vedea după Revelion ce vom face. Am văzut că echipa a fost exclusă din cupele europene şi am ajuns la această echipă pentru a juca în competiţiile europene. Ni s-a spus că după sărbători va fi ceva mai clar", a declarat Cătălin Carp.

CFR Cluj a fost exclusă din cupele europene din cauza datoriilor pe care clubul le are către alte echipe, angajaţi şi autorităţi. Fosta campioană a României poate scăpa de excludere, dacă va dovedi plata datoriilor până la data de 31 ianuarie 2015.

Cătălin Carp, în vârstă de 21 de ani, a semnat cu CFR Cluj în luna septembrie, iar de atunci a jucat doar în două meciuri oficiale, în ambele intrând în teren la schimb.

Fotbalistul naţionalei Moldovei a trecut pe la şcoala de fotbal a lui Şahtar Doneţk, după care s-a transferat la Dinamo Kiev, unde a jucat la echipa a doua a clubului.

Vara trecută, Carp s-a aflat în probe la formaţia spaniolă Getafe, dar nu a mai ajuns să semneze cu gruparea din La Liga.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu