Situaţie dezastruoasă la Zimbru! Mai mulţi jucători au părăsit echipa

Embed:

Situaţia incertă la Zimbru Chişinău! Deşi, conducerea clubului a anunţat că va retrage echipa din campionat, la FMF nu a ajuns nicio scrisoare.

Mai mult, jucătorii lui Zimbru au început să părăsească echipa, asta pentru că şefii clubului vor să le reducă salariile în jumătate.

După înfrângerea din meciul cu Dacia, directorul celor de la Zimbru, Igor Oprea a anunţat că va retrage echipa din campionat, deoarece consideră că echipa sa a fost dezavantajată de arbitri.

Totuşi, deocamdată la federaţia de fotbal nu a fost depusă nicio solicitare privind retragerea formaţiei Zimbru.

Totodată, Zimbru se confruntă cu probleme financiare. Echipa a fost părăsită de antrenorul Oleg Kubarev, iar căpitanul Iulian Erhan şi stranierii Serghei Vişniakov, Dmitrii Klimovici şi Kiril Pavliuchek şi-au retras actele de la club. Iulian Erhan susţine că salariul său urma să fie redus considerabil.

Deşi au primit salariile pentru ultimele două luni, Iulian Erhan susţine că şefii de la Zimbru le-au anulat mai multe prime, iar salariul pentru luna septembrie nu-l vor mai primi niciodată, pentru că au obţinut rezultate modeste în campionat.

Dacă Zimbru se va retrage din campionat, în Divizia Naţională vor rămâne doar opt echipe, iar formaţia din strada Butucului nu va putea evolua în nicio ligă din campionatul Moldovei în următoarele trei sezoane.

Zimbru ocupă locul şase în clasament şi are cu 15 puncte mai puţin decât liderul Dacia.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu