Situaţia pe drumurile din ţară va fi discutată la Consiliul de Siguranță Rutieră, care va avea loc mâine

Embed:

Premierul Maia Sandu a anunţat că abia mâine Guvernul va discuta situaţia gravă de pe drumurile din ţară. Asta după ce în ultimele săptămâni s-au produs mai multe de accidente grave. 

"E foarte grav că cauzele pentru multe dintre acestea accidente sunt șoferii care sunt la volan în stare de ebrietate. Noi mâine discutăm la Consiliul de Siguranță Rutieră toate aceste probleme și o să venim, mâine, cu soluții foarte concrete. O să elaborăm probabil într-o conferință de presă după acest eveniment care este răspunsul Guvernului la această problemă."

PUBLIKA.MD amintește că din 1 septembrie, potrivit Inspectoratului Naţional de Patrulare, în ţara noastră au fost înregistrate aproximativ 300 de accidente rutiere. În urma acestora 39 de oameni au murit, iar peste 330 s-au ales cu traumatisme.

Printre acestea se enumeră și tragicul accident de pe Alba Iulia a avut loc în data de 30 septembrie, unde un bărbat de 34 de ani a murit şi 27 de oameni au fost internaţi la Spitalul de Urgenţă, după ce un troleibuz de pe linia 21 a ajuns pe trotuarul de pe strada Alba Iulia, în apropiere de strada Onisifor Ghibu, fiind lovit de un automobil.

CITEȘTE ȘI: ACCIDENT TERIBIL în Capitală. Un troleibuz a intrat în mulțime. SUNT MULTE VICTIME (LIVE)

Lasă un comentariu