Situaţia la zi: Cinci instituții de învățământ SUNT ÎNCHISE din cauza gripei și virozelor

Embed:

Cinci instituții de învățământ sunt închise din cauza gripei și virozelor. Trei dintre ele sunt grădinițe, două sunt școli. 

Grădinița din satul Drăgușeni, raionul Strășeni, a fost închisă după ce 24 de copii au fost diagnosticați cu infecții respiratorii.

În satul Hirova din raionul Călărași sunt bolnavi 15 copii. Până la sfârșitul acestei săptămâni vor sta acasă și elevii din gimnaziul din Drăgănești, raionul Sângerei, unde au fost depistate 40 de cazuri de infecție.

Elevii din clasa a patra, din liceul din Cairaclia, raionul Taraclia nu vor merge deocamdată la școală, majoritatea fiind bolnavi.

De ieri, grădinița din Ceadâr Lunga a fost închisă, iar acum două zile și-a sistat activitatea și liceul din satul Corten, raionul Taraclia

PUBLIKA.MD aminteşte că, ieri, o femeie de 59 de ani din satul Lunga, Floreşti, a murit după ce a contractat virusul gripal

Pragul epidemic de infecţii respiratorii a fost depăşit, iar dacă în următoarele trei săptămâni numărul de îmbolnăviri se va majora, autorităţile vor institui stare de epidemie.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu