Situaţia la frontieră: Trafic intensiv în punctul de trecere Criva

Poliția de Frontieră vă informează că în perioada estivală, în unele puncte de trecere a frontierei de stat se înregistrează un flux majorat al unităților de transport, fapt ce condiționează o circulație mai anevoioasă și o creștere a mediei timpului de așteptare. 
 
În această dimineață, începând cu ora 06:30 se înregistrează trafic intensiv în punctul de trecere Mirnoe, media timpului de așteptare pentru traversarea frontierei pe sensul de ieșire din țară depășește 30 de minute. Estimativ, aceste valori ridicate de trafic se vor menține până la ora 09:00.
 
Trafic intensiv se atestă și în punctul de trecere Criva, fapt ce recomandăm călătorilor să opteze pentru alte două puncte de trecere din apropierea nemijlocită: PTF Larga-Kelmențî sau Briceni-Rossoșanî.
 
În ultimele 24 de ore, în punctele de trecere fluxul de persoane a constituit 72 316 traversări, dintre care un număr mai mare de treceri – 38 239 a fost înregistrat pe sensul de ieșire din Republica Moldova. La fel, din totalul de traversări persoane un număr mai mare a fost consemnat al trecerilor cetățenilor moldoveni – 40 634 traversări. Valorile traficului de mijloace de transport a prezentat un număr de 15 782  traversări, cu un număr mai mare înregistrat al mijloacelor de transport înmatriculat în RM – 7 983 traversări autovehicule.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu