Situaţia la frontieră: Toate punctele de trecere activează în regim normal

La ora actuală toate punctele de trecere activează în regim normal. Poliția de Frontieră informează că pe parcursul celor trei luni de vară, în unele puncte de trecere a frontierei de stat și în anumite perioade de timp se înregistrează un flux majorat al unităților de transport, fapt ce condiționează o circulație mai anevoioasă și o creștere a mediei timpului de așteptare. 
 
În după amiaza zilei de ieri, în diferite perioade de timp s-a semnalat trafic intensiv în punctele de trecere Mirnoe, Criva și Palanca. S-a activat la capacitate maximă pentru a nu permite creșterea considerabilă a timpului de așteptare.
 
În ultimele 24 de ore, în punctele de trecere fluxul de persoane a constituit 61 916 traversări, dintre care un număr mai mare de treceri – 34 625 a fost înregistrat pe sensul de intrare în Republica Moldova. La fel, din totalul de traversări persoane un număr mai mare a fost consemnat al trecerilor cetățenilor moldoveni – 40 988 traversări. Valorile traficului de mijloace de transport a prezentat un număr de 12 683  traversări, cu un număr mai mare înregistrat al mijloacelor de transport înmatriculate în RM – 7 866 traversări autovehicule.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu