Situaţia la frontieră: Au început să crească timpii de așteptare în punctul de trecere Criva

Embed:
Poliția de Frontieră vă informează că în perioada estivală, în unele puncte de trecere a frontierei de stat se înregistrează un flux majorat al unităților de transport, fapt ce condiționează o circulație mai anevoioasă și o creștere a mediei timpului de așteptare. 
 
În această dimineață, de la ora 05:00 au început să crească timpii de așteptare în punctul de trecere Criva, către ora 07:40 s-a format pe sensul de ieșire din țară o coloană de 50 de mașini.
 
Se activează la capacitate maximă, fluxul este direcționat pe toate pistele de control, iar reprezentații autorităților de frontieră și vamale comunică permanent cu călătorii, informându-i despre situația de moment. Totodată, recomandăm călătorilor să aleagă pentru trecerea frontierei punctul de trecere din apropiere Larga-Kelmențî, care funcționează în regim normal. 
 
Circulație îngreunată în punctul de trecere Mirnoe, după barieră la ora actuală sunt în jurul a 40 de mașini care așteaptă ieșirea din Republica Moldova.
 
Rândul format pe partea moldovenească este condiționat de blocajul creat la intrarea în Ucraina, prin punctul de trecere Tabaki.
 
Un ambuteiaj este creat la intrarea în Ucraina, în punctul de trecere Starokazacie. Rândul creat pe traseul tranzit ajunge până în punctul de trecere Tudora, fapt ce poate genera un flux majorat pe partea moldovenească.
 
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu