Site-ul Jurnal.md, care aparţine mafioţilor fugari Victor şi Viorel Ţopa, manipulează opinia publică

Embed:

Site-ul Jurnal.md, care aparţine mafioţilor fugari Victor şi Viorel Ţopa, încearcă să manipuleze opinia publică prin orice metode. Acesta scrie că mass-media din Statele Unite ale Americii publică articole în care critică guvernarea de la Chişinău. În realitate, însă, aceste surse media, cu un rating foarte mic, scriu ştiri contra plată. Cel puţin aşa susţine site-ul de ştiri autohton moldova24.info.

Potrivit moldova24, jurnaliştii de la jurnal.md au publicat un material în care au făcut referire la un oarecare portal american, numit intellinews.com. În realitate, însă, canalul online nu este înregistrat în SUA, ci în Marea Britanie. Mai mult, potrivit investigaţiei, acesta are un raiting extrem de slab, fiind clasat pe locul 313.000 în lume la capitolul audienţe. Nici pe reţelele de socializare portalul nu se bucură de popularitate. De exemplu, pe pagina sa de Facebook are puțin peste o mie de simpatizanţi.

Moldova24 mai scrie că aceleaşi metode de manipulare le foloseşte şi site-ul de ştiri "Agora" din ţara noastră. Acesta publică articole despre televiziunile din Statele Unite, care mediatizează situaţia din Republica Moldova.

Potrivit moldova24.info, presa care deserveşte interesele fugarilor Ţopa face acest lucru intenţionat, pentru a crea impresia că SUA critică guvernarea de la Chişinău. Autorii articolului susţin că vor publica un material despre cine şi cât a plătit unor surse media, puţin cunoscute în Statele Unite ale Americii, pentru a denigra imaginea ţării noastre.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu