Singur în sălbăticia din vestul Siberiei. Un băiat de 5 ani a supravețuit aproape o săptămână fără hrană

Un băiat în vârstă de cinci a supraviețuit timp de aproape cinci zile, singur, în sălbăticia din vestul Rusiei. Micuțul, care s-a rătăcit de părinții săi în timpul unei excursii, a fost găsit acoperit de căpușe și cu multe ciupituri de țânțar, relatează Daily Mail.

Dima Peskov s-a pierdut de părinții săi, alături de care a mers într-o excursie în munții Ural, aflați în vestul Rusiei. El a plecat cu tatăl său să caute lemne pentru foc, însă s-a rătăcit. Tătăl copilului a crezut că s-a întors la cort, unde se afla mama lui, așa că a descoperit abia după ceva timp că băiatul este de negăsit. Cei doi ruși au încercat să dea de urma micuțului, însă fără rezultat, așa că au alertat autoritățile, potrivit ibertatea.ro.

Șocați de dispariția copilului, aceștia abia au mai putut să vorbească. A urmat însă o operațiune de amploare, aproximativ 500 de voluntari pornind în căutarea băiatului în regiunea în care se află mai mulți urși și lupi. Abia după aproape cinci zile, copilul a fost găsit încolăcit sub un copac. Nu mai putea să vorbească, fiind traumatizat de întreaga experiență.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu