Simpatizanţii Partidului DA L-AU AGRESAT VERBAL şi FIZIC pe reporterul Vadim Ungureanu (VIDEO)

Embed:

Nicio ieșire publică fără agresiuni. Şi de această dată simpatizanţii Partidul Demnitate și Adevăr s-au remarcat prin atacuri și îmbrânceli. Aceştia s-au comportat extrem de agresiv cu jurnalistul Vadim Ungureanu, dar şi cu veteranii de la Nistru.

Totul s-a întâmplat într-un parc din sectorul Râşcani al Capitalei unde liderii formaţiunii aveau o întâlnire cu electoratul. 

Simpatizanţii Partidului Demnitate şi Adevăr s-au arătat indignaţi de faptul că mai mulţi veterani de la Nistru au venit pentru ai cere lui Andrei Nastase să-şi prezinte scuze publice pentru că i-a acuzat pe combatanți că ar fi primit bani pentru a participa la Parada militară de Ziua Independenţei. 

Nu este pentru prima când liderii Partidul "Demnitate și Adevăr" se remarcă prin atacuri și îmbrânceli a jurnaliștilor incomozi lor.

În data de 12 iunie, în cadrul unei întâlniri cu localnicii din Cimişlia, Andrei şi Vasile Năstase au permis intrarea presei în sala de şedinţă în mod selectiv.

Iar reporterul portalului "Today.md" nu a fost agreat la acest eveniment şi a fost agresat fizic.

Un alt incident s-a întâmplat în data de şase mai, când unul dintre protestatari l-a lovit cu pumnul în abdomen pe reporterul today.md, Vadim Ungureanu.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu