Simpatizanţii lui Usatîi şi Dodon, OBLIGAŢI să-şi strângă corturile cât mai curând posibil

Embed:

După Partidul "DA" al interlopilor fugari Țopa, vine şi rândul simpatizanţilor lui Renato Usatîi şi ai lui Igor Dodon. Protestatarii din fața Parlamentului trebuie să-şi strângă corturile în cel mai scurt timp posibil. Acest lucru este necesar pentru a fi continuate lucrările de reparație a bulevardului Ștefan cel Mare și Sfânt.

Primăria Capitalei a înaintat o cerere oficială în acest sens.

Chiar dacă o parte a carosabilului de pe tronsonul cuprins între străzile Maria Cebotari și Sfatul Țării a fost reparată, corturile îi împiedică pe muncitori să efectueze lucrările pe trotuar, unde trebuie schimbaţi pilonii şi reţeaua electrică. 

"Direcția Transport deja a ajuns cu lucrările în preajmă și se dorește de a fi eliberat atât partea de trotuar obligatoriu și partea de carosabil. Ștefan cel Mare este o stradă mult prea importantă, ați văzut că am avut mari dificultăți când am lucrat pe Piața Marii Adunări Naționale, dar piața a fost obligatoriu închisă, deci aici o să ne stăruim să închidem pe tronsoane", a spus șeful Direcției Transport și Căi de Comunicație, Igor Gamreţchi. 

Iar trecătorii sunt tot mai nemulțumiți de prezența corturilor în centrul Capitalei, care îi oferă o imagine hidoasă. În plus, în aceste adăposturi a rămas o mână de oameni, care nici nu mai ştie pentru ce protestează.

"Corturile trebuie să fie în pădure, la odihnă sau pe malul mării, pe litoral și nicidecum în centrul Capitalei"

"Trebuie reparația bine de făcut și ele nu dau nimic."

"Demult trebuiau demontate. Cu aceasta ei nimic nu vor obține, mai ales că ei nici nu știu ce-și doresc. Mai bine ar dormi în patul lor, acasă."

Puţinii manifestanţi nu sunt deloc deranjaţi de criticile celor din jur.

"Eu nu am idee ce și cum va fi. Nouă ni s-a spus că doar la început acolo, în rest nu ne vor atinge. Noi o să stăm până la sfârșitul victorios."

Reprezentanții Partidului Socialiștilor încă nu au luat o decizie în acest sens.

"Nu s-a luat nicio decizie, vrem să vedem acea scrisoare oficială și mai departe vom decide. Nu știm în final ce își dorește Primăria. Cel puțin, la etapa actuală nu avem de gând să ne mutăm din fața Parlamentului", a spus secretarul Partidului Socialiștilor, Vasile Bolea. 

Partidul Socialiștilor și formațiunea "Partidul Nostru" au instalat corturile în data de 24 septembrie, anul trecut, iar dacă nu se vor conforma solicitării Primăriei, ei vor fi atacați în judecată.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu