Simona Halep va juca în această seară finala turneului WTA "Rogers Cup" de la Montreal

Embed:
Simona Halep va juca în această seară finala turneului WTA ”Rogers Cup” de la Montreal. Numărul 1 mondial s-a calificat în ultimul act al competiţiei după ce a reușit s-o învingă în semifinală pe australianca Ashleigh Barty. Halep s-a impus în două seturi cu scorul de 6-4, 6-1.

Constănțeanca va juca în finala Rogers Cup cu Sloane Stephens, în reeditarea ultimului act de la Roland Garros. Tenismena din Statele Unite a învins-o în semifinale pe ucraineanca Elina Svitolina, cu 6-3, 6-3.

Rafael Nadal s-a calificat în finala Masters-ului de la Toronto după o semifinală în care cel mai dificil adversar al său a fost ploaia. Aceasta a întârziat cu două ore începutul celei de-a doua partide semifinale a ediției masculine a ”Rogers Cup”.

Până la urmă, Nadal s-a impus cu 7-6, 6-4 în faţa Karen Hacianov din Federația Rusă.

Numărul 1 în claTP, Nadal va disputa trofeul cu tânărul tenisman grec de numai 19 ani Stefanos Ţiţipas, care l-a învins pe sud-africanul Kevin Anderson în trei seturi, scor 6-7, 6-4, 7-6.

Nadal n-a mai câștigat de cinci ani un turneu din categoria Masters pe suprafaţă rapidă, iar pe de altă parte, acum are şansa de a câştiga pentru a patra oară trofeul la Rogers Cup.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu