Simona Halep s-a calificat în runda a treia a turneului WTA de la Indian Wells

Embed:
Tenismena Simona Halep s-a calificat în runda a treia a turneului WTA de la Indian Wells. Lider al ierarhiei mondiale și cap de serie numărul 1, românca a eliminat-o din competiţie pe cehoaica Kristina Plişkova, sora geamănă a Karolinei Plişkova. Românca s-a impus în două seturi cu scorul de 6-4, 6-4 într-o partidă ce a durat o oră şi 15 minute.

Simona Halep, campioană la Indian Wells în 2015, se va confrunta în turul trei cu Caroline Dolehide. Americanca a eliminat-o din competiţie pe Dominika Țibulkova din Slovacia.

Într-o altă confruntare româno-cehă din turul doi de la Indian Wells, Irina-Camelia Begu a fost învinsă de Karolina Plişkova în două seturi ce au durat 0 oră și 33 de minute, scor 6-7 1-6.

Surpriza zilei a fost furnizată de o tenismenă de pe locul 100 în clasamentul WTA. Americanca Sachia Vickery a reuşit să o elimine din competiţie pe numărul 3 mondial, spaniola Garbine Muguruza-Blanco.

Vickery a învins în 3 seturi cu scorul de 2-6, 7-5, 6-1 şi astfel s-a impus pentru prima dată în carieră în faţa unei jucătoare din primele 20 în topul mondial.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu