Simona Halep a câștigat finala de la Dubai

Embed:

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a cucerit al 20-lea titlu WTA al carierei și primul din acest sezon. În finala turneului de la Dubai, constănțeanca a învins-o în trei seturi pe kazaha Elena Rîbakina, scor 3-6. 6-3, 7-6.

După un prim set pierdut, Simona, numărul 2 mondial, a evoluat mai bine și, în seturile doi și trei, a câștigat 74 la sută din punctele jucate cu primul serviciu. În tiebreak-ul din setul decisiv, Rîbakina, tenismenă clasată pe locul 19 în topul WTA, a condus cu 5-4, dar românca a revenit în forță și a smuls victoria.

"Eu încerc să muncesc cât mai mult pentru a cuceri cât mai multe titluri în acest an, dar acum vreau doar să savurez momentul", a menţionat Halep.

Simona Halep a cucerit pentru a doua oară titlul la Dubai. Ea a mai devenit campioana acestui turneu în anul 2015. Pentru victorie, românca a încasat 697 de mii de dolari, iar Elena Rîbakina - 372 de mii. Înainte de finala cu kazaha, Simona s-a retras de la turneul de la Doha, care va avea loc săptămâna viitoare.

Anul trecut, tenismena din România a ajuns până în finală în Quatar, dar a fost învinsă de belgianca Elise Mertens.

loading...

Lasă un comentariu