Silvia Radu, urmărită de o echipă de filaj a lui Andrei Năstase: Crede că mă hărțuiește, dar eu cred că mă păzește (VIDEO)

Embed:

Andrei Năstase mă păzește ca pe ochii din cap. Este mesajul Silviei Radu, candidatul independent la funcţia de primar al Capitalei plasat pe facebook. Ea a scris că Năstase o veghează de câteva zile prin intermediul jurnaliştilor de la Jurnal TV.

Aceştia stau într-o maşină parcată ilegal în fața locuinţei sale, iar reporterul a discutat în dimineaţa zilei cu soţul Silviei Radu, Virgiliu. 

- Iată-i, stau şi filmează. Aşa în fiecare dimineaţă. Bună dimineaţa.
- Bună ziua.
- Dar pe cine urmăriţi aşa?
- Noi?
- Da.
- Noi stăm pe loc .
- Ştiu. Vă este foarte interesant?!
- Nu văd o problemă.
- Asta se numeşte hărţuire.

Reporterul, care apare în imagini este Doina Pavalachi. Pe pagina sa de pe o reţea de socializare, tânăra a indicat că munceşte la Jurnal TV. Postul de televiziune aparţine penalului fugar, Victor Țopa, care este naşul de cununie al lui Andrei Năstase, aspirantul la fotoliul de primar al Chişinăului.  

Silvia Radu nu se lasă intimidată şi face haz pe seama contracandidatului PPDA la Primăria Capitalei, Andrei Năstase, care a pus o echipă de filaj în faţa porţii candidatului independent pentru funcţia de primar al Capitalei. 

"Năstase mă păzește ca pe ochii din cap! De câteva zile candidatul Năstase (prin intermediul presei "independente" Jurnal TV) îmi pune permanent o echipă de filmare în fața porții, parcată ilegal, desigur. El crede că mă hărțuiește, dar eu cred că mă păzește.

Vedeți video cu "jurnaliștii" transformați de Năstase în echipă de filaj", a menţionat Silvia Radu într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu