Silvia Radu: Toate televiziunile din Moldova au reflectat activitatea primăriei, iar acesta este un lucru normal

Embed:

Silvia Radu, candidatul la funcția de primar general al municipiului Chișinău, își dorește ca locuitorii municipiului Chișinău să își aleagă primarul care îi reprezintă. În cadrul unei conferințe de presă, Silvia Radu, a declarat că are un program bine stabilit din 11 puncte care este un programa axast pentru cetățenii de astăzi.

"Am și eu un program electoral, îl voi face public după ce îmi creez un cont electoral. Programul meu este format din 11 puncte și este un programa axast pentru cetățenii de astăzi.

Banii din campanie electorală vor fi banii familiei, vreau sa rămân un candidat independent, nu vreau ulterior să am presiune. În această campanie vreau să merg cât mai mult în stradă și să vorbesc cu cetățenii așa cum am făcut și în timpul mandatului de primar.

Eu cred că cetățenii își vor alege primarul și sper să fie o campanie corectă fără atacuri la persoane și cred că cetățenii vor alege programul care il doresc".

În cadrul conferinței, Silvia Radu, a comunicat că nu are susținerea niciuneia dintre televiziuni, pentru că mai multe dintre canalele TV au reflectat săptămânal activitatea primăriei.

"Eu cred că toate canalele de televiziunea au reflectat activitatea primăriei și activitatea mea în calitate de primar interimar și exact cum au fost reflectate și la alte televiziuni. Acest lucru este normal, cred că toate canalele au reflectat activitatea primăriei. Nu cred că este vre-un canal care nu a reflectat niciodată nimic despre activitatea primăriei.

Eu nu am discutat cu Domnul Plahotniuc, eu în activitatea mea mă conduceam de ceea ce trebuie de făcut în interesele chișinăuenilor și nu am primit indicații de nicăieri, iar acest lucru s-a văzut prin fapte nu prin vorbe", a declarat Silvia Radu. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu