Silvia Radu, răspuns celor care trimit scrisori anonime: Lăsați oamenii în pace! Aveți respect față de cei care muncesc

Mai mulți angajați ai Ministerul Sănătății, Muncii și Protecţiei Sociale au primit în ultimele zile scrisori anonime. Ministra Silvia Radu îndeamnă oamenii să lase angajații în pace să își îndeplinească activitatea. 

"Cu privire la scrisorile anonime venite în aceste zile pe adresele angajaților din Minister, care cineva și le trimite sie însuși pentru a face valuri în presă și a le publica pe paginile proprii de facebook, încercând astfel să-și satisfacă propriile orgolii.
Este trist că într-o situație de blocaj politic și juridic, cineva încearcă să-și bată joc în așa mod de angajații MSMPS. Celora, care de pe conturi anonime trimit scrisori vreau să le zic: Lăsați oamenii în pace! Aveți respect față de cei care muncesc și nu au nici o atribuție politică. 
Chiar ieri am avut o întâlnire cu colegii din minister și toată lumea este la datorie și vrea să muncească, activitatea Ministerului nu va fi tulburată de scrisori anonime și încercări de presiuni asupra angajaților", a scris Silvia Radu pe pagina sa de Facebook.

 

Pe aceeaşi temă