Silvia Radu nu a decis dacă va candida la alegerile locale pentru funcția de primar general al Capitalei

Embed:

Primarul interimar al Capitalei Silvia Radu nu a decis, deocamdată, dacă va participa la alegerile locale noi, care vor fi organizate în municipiul Chișinău. Asta după ce vineri, Dorin Chirtoacă și-a dat demisia din funcția de primar general. Radu este convinsă însă că dacă se va avânta în cursa electorală va fi un candidat independent și va refuza susținerea oricărui partid. La o emisiune la postul de televiziune TVC 21, Radu a declarat că va discuta acest subiect cu familia.

"Este o decizie care o luăm în comun. Nu este doar decizia mea personală. Vă asigur încă o dată că va fi o decizie ca să nu fiu reprezentantul a niciunui partid și nu voi adera absolut la nicio mișcare politică. Mie nu îmi va fi rușine să plec de la primărie și să nu mă întorc la primărie, fiindcă tot ce am făcut am făcut sincer pentru ca să schimb lucrurile și să încerc să ajut oamenii", a spus Silvia Radu, primar interimar al Capitalei. 

Primarul interimar al Capitalei susține că liberalii, care s-au aflat la cârma primăriei până acum, îi pun bețe în roate pentru a împiedica implementarea reformelor începute. Mai mult, Silvia Radu s-a referit și la acțiunile liberalului Valeriu Munteanu, fostul ministru al Mediului, care nu ratează nicio ocazie să o critice.

"Domnul Munteanu, în genere, este faimosul șomer de lux a-și spune al politicii moldovenești, fiindcă dumnealui nu a avut alte funcții decât cele pe care i le-a dat partidulu și pretinde că este expert în toate domeniile. Atunci când a avut infiltrat în primărie și fratele său și multe alte rude și scheme cunoscute mai mult sau mai puțin, care până la urmă vor fi făcute publice", a mai ad[ugat Silvia Radu, primar interimar al Capitalei.

Silvia Radu a mai anunțat în cadrul emisiunii că nu va candida la alegerile parlamentare din toamna acestui an.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu