Silvia Radu la urnele de vot: Am votat pentru ca locuitorii Chişinăului să aibă un conducător care să muncească pentru oraş şi locuitorii săi

Embed:

Candidatul independent la funcţia de primar al Capitalei, Silvia Radu şi-a exprimat dreptul la vot în această dimineaţă, aceasta a fost însoţită de soţul, fiica, mezina familiei şi fiul său. 

"Eu astăzi am votat pentru ca locuitorii Chişinăului să aibă un conducător care să muncească pentru oraş şi locuitorii săi, pentru ca să continue acele schimbări care au început la Primăria Municipiului Chişinău.

Am votat pentru ca Chişinăul să iasă din sfera intereselor politice. Cred eu că miza adevărată a acestui vot este ca această schimbare să se producă şi astăzi este ziua când chişinăuenii îşi pot lua Capitala înapoi şi ziua în care işi aleg un conducător pentru a lucra pentru oraş şi pentru oamenii care locuiesc aici.

Am venit şi cu mezina familiei cu fiul şi fiica cea mijlocie, ei votează acum, sunt la urnele de vot", a spus candidatul independent, Silvia Radu. 

PUBLIKA.MD aminteşte că peste 630 de mii de locuitori din municipiul Chişinău sunt aşteptaţi la urne să-şi aleagă primarul. Pentru asta au fost tipărite cam tot atâtea buletine care măsoară 32 de centimetri. Cetăţenii îşi pot exercita dreptul la vot până la ora 21.00.

11 candidaţi râvnesc fotoliul de primar al Capitalei, care a rămas liber din februarie, după demisia lui Dorin Chirtoacă. Majoritatea dintre ei, mai exact 10, sunt membri ai partidelor politice. Doar un pretendent candidează independent.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu