Silvia Radu la întâlnirea cu reprezentanții UNICEF: Sănătatea nu trebuie să fie un domeniu de lupte politice cu arme mincinoase

Embed:

Ministrul Sănătății, Silvia Radu, a cerut ajutorul reprezentanțiilor UNICEF în combaterea știrilor false despre vaccinuri. Asta pentru că preparatele pentru imunizare aduse la noi în țară sunt procurate prin intermediul UNICEF, una dintre cele mai mari organizații internaționale cu o credibilitate foarte mare la nivel mondial. 

"Astăzi am avut o întâlnire cu reprezentanții UNICEF. I-am rugat să ne ajute în procesul de comunicare publică privind combaterea știrilor false făcute de unii politicieni doar în scop electoral.

Vaccinurile care se folosesc la noi în țară sunt procurate prin intermediul UNICEF, aceștia asigurând astfel o garanție în plus privind calitatea și standardele. UNICEF este una dintre cele mai mari organizații internaționale cu o credibilitate foarte mare la nivel mondial.

Politicienii care se joacă cu aceste subiecte trebuie să realizeze că nu fac altceva decât să picure otravă în urechile oamenilor. Este indamisibil să spui atâtea minciuni doar pentru a-ți crește raitingul electoral.

Politicienii trebuie să înțeleagă că ”sănătatea” nu trebuie să fie un domeniu de lupte politice cu arme mincinoase", a declarat Silvia Radu.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu