Silvia Radu despre Pomul de Crăciun: Nu pot sabotajele să ne distrugă sărbătorile, voi cumpăra personal bradul, ca să nu mai fie riscuri

Primarul interimar al Capitalei, Silvia Radu, și-a arătat nemulțumirea față de starea Pomului de Crăciun care a ajuns în această dimineață în Capitală. 

De asemenea, primarul interimar a mai precizat și faptul că cei care au greșit în privința molidului o să suporte consecințele.

"Nu pot sabotajele sau ghinioanele sa fie mai puternice decat dorința mea ca locuitorii Chișinăului sa aibă parte de sărbători frumoase! Am dispus sa fie scos imediat bradul instalat în aceasta dimineața în PMAN, el a ajuns pur și simplu distrus. Urmează sa vedem mai târziu cum a fost posibil sa se întâmple asta și cei care au greșit sau au procedat asa în mod intenționat, sa suporte consecințele. Unii foarte tare își doresc ca locuitorii Chișinăului sa nu aibă brad de Craciun anul acesta, dar eu foarte tare îmi doresc ca bradul sa fie și va fi unul frumos, chiar dacă mai întârziem câteva zile. Iar ca să elimin orice noi posibile riscuri, voi cumpăra personal acest brad, din bani proprii, îl voi dona municipalității ca un cadou din partea mea pentru locuitorii Chișinăului", a spus primarul interimar al Capitalei, Silvia Radu.

PUBLIKA.MD amintește că în această dimineață a ajuns în Capitală Pomul de Crăciun.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu