Silvia Radu despre lucrările de reparaţie a străzilor: Am dorit să văd situaţia din teren şi să mă asigur personal că lucrările au demarat într-un mod corespunzător

Primarul interimar al Capitalei, Silvia Radu, a mers în inspecţie să vadă cum sunt plombate gropile de pe străzi. Aceasta s-a arătat mulţumită de cum stau lucrurile, dar a recunoscut că este încă mult de muncă. Timp de două zile, drumarii de la "Exdrupo" au reparat o suprafaţă de peste 1,2 kilometri pătraţi de drum. 

Astăzi, drumarii au lucrat pe cinci străzi din sectorul Ciocana.

"Lucrăm în trei echipe, şi ziua, şi noaptea. În aceste momente, rpima echipă lucrează cu frezarea asfaltului, decopertăm primul înveliş, pe urmă a doua echipă merge cu măturatul şi aruncatul gunoiului şi deja a treia echipă cu asfaltarea", a spus Oleg Nijebeschi, reprezentant Exdrupo.

Silvia Radu s-a arătat mulţumită de mersul lucrărilor.

"Nu aruncăm asfaltul doar în gropile care s-au format, ci frezăm porţiuni mai mari, pentru a asigura ca acest asfalt, care va fi turnat, să nu se surpeze, ci să dureze cât mai mult posibil", a spus Silvia Radu, primarul interimar al Capitalei.

Şi locuitorii Capitalei se bucură că gropile dispar.

"Asta e foarte bine, iată dacă ar fi Silvia Radu să treacă mai departe o votez toată viaţa mea. Prin borţi, prin găuri se strică, ce singuri nu ştiţi, clar că e bine."

"Sigur că e bine vrem să mergem pe drumuri normale şi nu putem merge.Cinstit nu putem."

"E foarte bine ca să avem o stradă frumoasă şi să meargă lumea comod.E foarte bine o inteligenţă, o cultură."

Muncipalitatea a promis că, în două luni, străzile şi în curţile blocurilor vor fi reparate.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu