Silvia Radu, despre campania UN DOCTOR PENTRU TINE: A fost un succes. Cifrele vorbesc de la sine (FOTO)

Ministrul Sănătăţii, Silvia Radu le-a mulţumit tuturor celor implicaţi în campania Un doctor pentru tine. Aceasta a scris pe o reţea de socializare că campania a fost un succes şi că cifrele vorbesc de la sine. 

"Campania "Un doctor pentru tine" a fost un succes. Cifrele vorbesc de la sine.

Le mulțumesc tuturor celor implicați!"

Rezultatele campaniei "Un doctor pentru tine" au avut efecte vizibile. Astfel, în perioada 1 august - 10 octombrie 2018 peste 17.817 persoane au fost consultate. 

De asemenea, au fost acordate servicii stomatologice pentru copiii din localităţile rurale cu realizarea măsurilor de profilaxie şi sanare de către echipa mobilă de medici stomatologi, precum şi consultaţii specializate populaţiei din localităţile rurale. 

PUBLIKA.MD aminteşte că Campania "Un doctor pentru tine" a fost lansată în luna august. De atunci, peste 17 mii de persoane au fost examinate de medici endocrinologi, cardiologi sau oftalmologi. 

Ministerul Sănătății lansează campania "Un doctor pentru tine 2". În cadrul celei de-a doua părți a campaniei, femeile vor putea face screening la sâni gratuit. Evenimentul va fi transmis în direct pe Publika TV. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu