Silvia Radu cere mobilizare maximă. Să intervenim începând cu ora 3 noaptea (VIDEO)

Embed:

Primarul Capitalei, Silvia Radu, a cerut mobilizare maximă, în contextul în care meteorologii au anunţat că la noapte va ninge puternic. Potrivit edilului de Chişinău, responsabilii vor ieşi să curăţe drumul de zăpada la orele 3 noaptea.  

"Condiţiile meteo nefavorabile continuă. La noapte va ninge, inclusiv ziua, vom avea o situaţie extremă. Avem nevoie de echipament. Vom vedea care va fi situaţia pentru a lua deciziile corespunzatoare. Să vă organizaţi echipele, am chemat adiţional şi pe cei de la autosalubritate. Dacă pe la orele 24:00 va începe să ningă, pe la orele 03:00 să intervenim. Avem o situaţie extremă când avem nevoie ca toţi angajaţii să intervină", a precizat Silvia Radu.

Primarul Capitalei a făcut un apel public către toţi reprezentanţii întreprinderile private care au utilaj pentru deszăpezirea drumurilor să intervină.

Totodată, primarul Capitalei a solicitat ca în cazul în care autorităţile din suburbii vor cere material antiderapant să li se ofere ajutor: Dacă o să parvină din partea suburbiilor cereri, daţile material antiderapant. Avem două zile complicate".

Primăria Capitalei a primit, astăzi, 71 de tone de sare, iar mâine urmează să mai primească circa 214 tone. 

Primarul interimar a mai anunţat că toţi muncitorii care au participat la lucrările de deszăpezire vor fi plătiţi suplimentar

Noaptea trecută, muncitorii au lucrat la foc continuu pentru a curăţa drumurile de zăpadă.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu