Silvia Radu cere demisia şefului Direcţiei sănătate din cadrul Primăriei, Mihai Moldovanu

Embed:

Silvia Radu cere ca şeful direcţiei sănătate din cadrul primăriei, Mihai Moldovanu, să-şi depună cererea de demisie. Primarul interimar a anunţat despre aceasta în cadrul şedinţei operative a serviciilor municipale.

Săptămâna trecută, Radu a făcut o vizită inopinată la spitalul numărul 1 din Chişinău, unde tocmai a dat de un chef în timpul orelor de muncă.

CITEŞTE ŞI: DETALII SURPRIZĂ despre vizita Silviei Radu la Spitalul Municipal Numărul 1

"Silvia Radu - Vă duceţi acolo şi chefuiţi şi nu aveţi nicio responsabilitate.

Moldovanu - Nu e adevărat, era ora mesei şi aţi putut şi dvs să vă aşezaţi cu noi la masă, dacă pretindeţi că noi stăteam.

Radu - Nu este normal să faceţi aşa chefuri în timpul zilei.

Moldovanu - Cu ce chefuri? Că erau acolo trei plăcinte?

Radu - Nu erau plăcinte. Este absolut anormal ca să fie raţe nu ştiu de care... vă zic sincer, eu nu am văzut aşa chefuri în viaţa mea."

Presa scrie că printre cei prezenți la cheful, organizat la spitalul numărul 1 era şi liderul fracțiunii liberale, Ion Cebanu. Acesta le-a spus, însă, jurnaliştilor că nu era vorba despre o petrecere, totuși, nu a negat consumul de alcool la evenimentul cu pricina.

Silvia Radu a anunţat în debutul şedinţei că în timpul vizitei la spitalul municipal numărul 1, s-a convins că biroul directorului este unul de lux, în timp ce blocurile sanitare de care se folosesc pacienţii nu au mai fost reparate de ani buni.

Ea s-a arătat nemulţumită şi de faptul că vizitatorii, care vin la spitalul numărul unu, sunt obligaţi să cumpere botoşei de unica folosinţă.

Mihai Moldovanu deocamdată nu a spus dacă îşi va depune cererea.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu