Siguranţa copiilor, în vizorul poliţiştilor. Micuţii, instruiţi cum să se comporte în situaţii de risc

Siguranţa copiilor este o prioritatea pentru toată lumea, mai ales în zilele noastre. Cu scopul de a instrui micuţii cum să se comporte când sunt singuri acasă ori când nimeresc în situaţii de risc, poliţişti de la Criuleni au venit cu lecţii şi sfaturi pentru elevii claselor primare din Liceul Teoretic "Măgdăceşti".

Oamenii legii au promovat în liceu o educație prin desfășurarea activităților interactive cu caracter educativ în cadrul cărora 350 de elevi ai claselor primare au primit sfaturi cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl aibă atunci când sunt singuri acasă, cînd se deplasează în drum spre casă sau școală, dar și cum să reacţioneze la apariţia unor situaţii de risc şi cine sunt cei care pot să le ofere ajutor.

Prin intermediul Centrului Mobil de Prevenire și Informare al Poliției, copiii au văzut diverse filmulețe interactive cu mesaje de anti-victimizare.

Nu în ultimul rând, poliţiştii le-au explicat micuţilor care sunt riscurile dar și măsurile de protecție pentru o navigare mai sigură în mediul online.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu