Sigur nu știi asta! Ce spune dimensiunea mâinilor despre personalitatea ta

Mărimea unei mâini poate dezvălui personalitatea cuiva, ele fiind instrumentul sufletului. Fiecare acțiune a manilor noastre spune multe despre natură și caracterul nostru, scrie realitatea.net.

Helen Elizabeth Evans, analist al mâinii și al amprentelor digitale, spune: "Caracteristicile mai evidente ale mâinilor noastre nu se schimbă, dar liniile mai fine, culoarea, modul în care ținem degetele se pot schimbă în funcție de sentimentele, de sănătatea și de modul în care folosim energia noastră. Liniile de pe mână dreaptă reprezintă personalitatea publică și cealaltă, viață ta privată."

Știai că mână ta e alcătuită din 27 de oase, 29 de articulații și 123 ligamente? De aceea e cea mai activă parte a corpului umnan și e atât de unică și versatila!

Pentru început, să măsurăm mărimea mâinilor. Așează degetul mare pe mână dreaptă și întinde-ți mână în sus spre incheietuta mâinii. Dacă poți să îți atingi ușor încheietură, atunci mâinile tale sunt de dimensiuni mici, dacă nu reușești, atunci mâinile sunt mari.

Ce spune o mână mică despre personalitatea ta?

Dacă mâinile tale sunt mici, înseamnă că ai o personalitate aventuroasă, spontană și sinceră. Datorită acestei naturi, de multe ori te trezești că intri în probleme sau ai necazuri. Dar ai și o natură realistă de a aborda dorect problemă și de a o rezolvă într-un mod logic și foarte practic. Iar relațiile personale sunt presărate cu câteva momente dramatice.

Ce spune o mână mare despre personalitatea ta?

Dacă mâinile tale sunt mari, atunci ești un perfecționist înnăscut și foarte concetrat pe detalii, indiferent cât timp îți ia. Din acest motiv, nu ești niciodată punctual, dar în cele din urmă te dovedești a fi un angajat foarte productiv. Ai o personalitate impulsivă care, de obicei, reacționează în exces din cauza sensibilității tale, în special în față criticilor.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu