Sigur nu știai asta! Cea mai provocatoare tendință de a poza pe Instagram

Un influencer care are peste 1 milion de urmăritori pe Instagram datorită posteriorului ei a dezvăluit trucul simplu care o ajută să-și pună în valoare formele, scrie realitatea.net.

L-ați văzut adesea și pe covorul roșu!

Daisy Keech, de 19 ani, din Los Angeles, l-a numit „peach pose” și implică arcuirea spatelui, privind spre obiectivul camerei peste umăr și cu abdomenul supt. Această poziție este folosită adesea la evenimentele mondene de vedete precum Kylie Jenner, Hailey Bieber și Rita Ora.

Ca să obții un unghi perfect pentru poză, adolescenta stă cu picioarele drepte, ușor depărtate și pe vârfuri. Apoi, își arcuiește spatele, aruncându-și pieptul înainte. E important să lăsați să se vadă puțin din spate și să priviți peste umărul aflat spre cameră, spune Daisy. Această poziție vă va face talia să pară mai mică, iar fundul să arate mai mare.

Poziția este populară printre celebrități, care sunt adesea văzute uitându-se peste umăr la fotografi, la evenimente de covor roșu. Unghiul își propune să-i ofere femei un corp în formă de clepsidră, așa, ca Beyonce și Jennifer Lopez.

Cu toate acestea, silueta în formă de clepsidră nu o obții doar din unghiurile potrivite, ci și cu ajutorul dietei și a exercițiilor fizice. Există, de asemenea, femei care recurg la extreme pentru a arătat ca divele cu forme perfecte: implantul de grăsime proprie în fese. Procedura de „lifting brazilian fese” constă în recoltarea de grăsime din zonele de exces ale pacientului, procesarea ei și reinjectarea în fese pentru:

  • a adăuga volum feselor;
  • a rotunji posteriorul;
  • iluzia unui lifting prin adăugarea de volum în partea superioară a feselor.
  • sculptarea taliei prin înlăturarea grăsimii din zona flancurilor, creând astfel o siluetă de clepsidră.
 Preferată îndeosebi de femeile de culoare, această modă a siluetei tip clepsidră a devenit populară și printre femeile caucaziene.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu