Sigur nu ştiai! Acesta este unul dintre cele mai uşoare joburi din lume. Angajatul poate primi 56.000 de euro pe an (VIDEO)

Administrația insulei Sfânta Elena din sudul Oceanului Atlantic dorește să angajeze un oficețer de imigrații pentru a putea primi pasagerii singurei cursei aviatice săptămânale care aterizează pe noul aeroport. Viitorul angajat va avea un salariu de 56.000 de euro pe an. 

Angajatul va primi 56.000 de euro pe an din partea guvernului britanic și o să facă parte dintr-o societate care nu depășește 4,500 de oameni.

Pe insula Sfânta Elena, care este teritoriul britanic, aterizează săptămânal câte un avion. Cursa decolează din Africa de Sud. Aeroportul care primește oamenii, construit recent, este considerat unul dintre cele mai nefolositoare din lume, scrie libertatea.ro.

Cursele către Sfânta Elena sunt foarte periculoase pe calea aerului, având în vedere că la aterizare, avionul este întâmpinat de vânturi puternice. Astfel, aeronavele nu pot transporta mai mult de 70 de persoane.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu