Şi poliţiştii parchează neregulamentar FOTO

Embed:

Staţionarea maşinilor în locuri interzise este un fenomen obişnuit în ţara noastră. Chiar şi angajaţii Poliţiei Rutiere îşi permit să parcheze neregulamentar. Un fapt similar a fost surprins de un telespectator publika.md. 

Din diferite motive şi unii şoferi ai automobilelor care circulă prin Capitală parchează neregulamentar. Drept dovadă servesc imaginile trimise de către un utilizator publika.md. În prima imagine se vede cum şoferul s-a parcat chiar în intersecţie. Mai mult, conducătorul Skodei cu numărul de înmatriculare C QB 161 a decis să-şi lase maşina chiar pe zebră.

Într-o altă fotografie trimisă de acelaşi utilizator al site-ul nostru, apare un automobil Toyota cu numărul de înmatriculare C KP 721. Şoferului nu i-a păsat că a lăsat maşina prea aproape de intersecţie. Mai mult, din cauza parcării neregulamentare, câţiva tineri sunt nevoiţi să aştepte microbuzul chiar pe carosabil.

De la începutul acestui an, din cauza parcărilor neregulamentare, în Chişinău s-au produs aproximativ 20 de accidente rutiere, în urma cărora cel puţin 17 persoane au fost rănite.

Potrivit Regulamentului Circulaţiei Rutiere, şoferii nedisciplinaţi riscă amenzi de până la 200 de lei şi două puncte de penalizare. 

Dacă aţi surprins imagini în care şoferii încalcă Regulamentul circulaţiei rutiere trimiteţi-le pe adresa redacţiei web@publika.md sau prin intermediul opţiunii Ştirea Ta

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu