Și poliția greşeşte câteodată: doi ofițeri au confiscat ilegal un Lamborghini Huracan. Ce a urmat

Doi ofițeri de poliție din Londra au confiscat un Lamborghini Huracan și nu au rezistat tentației. Sistemul de monitorizare al mașinii a demonstrat că polițiștii au încălcat repetat limitele de viteză, scrie automarket.ro.

Cine zice că polițiștii sunt ușă de biserică, se înșeală. Chiar și în țările civilizate există uscături. Doi ofițeri ai Poliției Metropolitane din Londra au intrat într-un proces de cercetare disciplinară după ce au abuzat de un Lamborghini Huracan, confiscat de la o companie de închirieri.

Unul dintre ofițeri a primit trei puncte de penalizare pentru că a condus peste limita de viteză, iar celălalt este cercetat disciplinar.

În luna iunie, ofițerii au oprit un Lamborghini Huracan, deținut de compania City Supercars. Acesta era livrat unui client, însă verificările uzuale au demonstrat că mașina nu avea asigurare. Proprietarul companiei a încercat să le explice ofițerilor că polița de asigurare nouă nu a reușit să se înregistreze în sistem, fiind schimbată firma asiguratoare. Cei doi polițiști nu au vrut să dea dovadă de înțelegere și au confiscat supercarul, chiar dacă mai târziu asigurarea a fost găsită, iar reținerea lor a fost abuzivă.

O mașină ca Lamborghini Huracan nu te poate lăsa însă indiferent, așa că cei doi au decis să experimenteze senzațiile tari oferite de supercar, din nefericire pe drumuri cu restricție de viteză.

Atunci când s-a întors la compania de închirieri, sistemul de urmărire al mașinii a înregistrat abaterile de care vorbeam mai devreme: polițistul a circulat cu 100 de km/h într-o zonă în care limita este de numai 50 de km/h. Viteze de 75, respectiv 85 de km/h au fost înregistrate tot în zone cu limitare de viteză la 50 de km/h.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu